Pierre François, de CEO van de Pro League.
Volledig scherm
Pierre François, de CEO van de Pro League. © Photo News

Chaos over voetbalcontract: Eleven krijgt de rechten, maar AA Gent en Antwerp dreigen met individuele verkoop

Jupiler Pro LeagueDe chaos is compleet. Terwijl de Pro League beslist heeft het voetbalcontract toe te kennen aan Eleven Sports, dreigen Antwerp en AA Gent ermee hun rechten individueel te verkopen.

108 reacties

  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Ze willen Gent en Antwerpen uit competitie zetten als ze niet akkoord gaan.. Is chantage plots legaal geworden dan?
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Beste mensen zo zit het niet in mekaar. In alle sporten zijn diegene die bovenaan staan die het meest verdienen. Zo is het nu eenmaal. De moraalridder gaan uithangen voor dit moet je dat dan ook doen voor alle andere onrechtvaardigheden zoals verschil in lonen en rijkdom tussen de mensen enz.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Ik begrijp De Witte dat hij bedenkingen heeft met Eleven Sport ,die zender is toch maar een twijfel geval,en ook zo veel geld voor een bende amateur voetballers ,sport is een hobby maar nu willen ze allemaal rijk worden van hun hobby ,ik ga morgen ook bij de RSZ en de belastingen om een gunstmaatregel vragen wand ik sport ook en moet alles zelf betalen
  • jean battheu

    4 jaar geleden
    Wat er moet gebeuren is dat de voetbalbond de politie interventies volledig betaald en niet de belastingbetaler. Als je bekijkt hoeveel miljoenen euro’s daar worden verhandeld ! Hoogtijd of géén politie meer en dat ze hetzelf organiseren!
  • Peter Debrouwer

    4 jaar geleden
    Gaan we dan eindelijk van het partijdige commentaar van Joos en Co af zijn ? Misschien heeft Coucke nog een postje voor hem op Anderlecht !