AA Gent-manager Michel Louwagie.
Volledig scherm
PREMIUM
AA Gent-manager Michel Louwagie. © Joel Hoylaerts - Photo News

Wegwijs in de wirwar van een complex dossier: Blijft de 103 miljoen van Eleven geldig? Waarom is AA Gent tegen Eleven? En waarom wil Antwerp meer geld?

Belgisch voetbalHet debacle van het voetbalcontract laat de supporter achter met meer vragen dan antwoorden. Duiding bij een complex dossier. 

19 reacties

  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Gelden moeten gebaseerd zijn op prestaties en het is altijd zo geweest ook in de CL. Wie het verst geraakt krijgt het meeste geld en dat is in elke sporten. Nu het moraalriddertje komen uithangen dat iedereen gelijk moet krijgen is hypocriet. Top ploegen van Europa zoals Munchen, Barcelone en madrid krijgen ook 200 tot 300 miljoen euro terwijl Club maar 30 miljoen krijgt als ze eruit liggen in de groepsfase.
  • IGNACE DE WULF

    4 jaar geleden
    In dit dossier zou het logisch zijn dat Eleven een volwaardige bankgarantie van 513 milj euro neerlegt, af te bouwen met 103 miljoen euro per jaar nadat de schjif van 103 milj korrent is betaald. AA Gent heeft overschot van gelijk dat het een volwaardige bankgarantie eist.
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    Antwerp heeft niks te willen. Zij zijn niet meer topclub dan bv SK Lokeren, zij hebben de afgelopen decennia meer gewonnen dan het ploegske uit de voorkempen.
  • Teirlynck Luc

    4 jaar geleden
    Forza gent en antwerp 2 clubs die weten wat ze willen de rest zijn zakkenvullers
  • Christle Rondags

    4 jaar geleden
    Mooi dat Eleven nu alles gaat wederverkopen zodat uiteindelijk alle providers met elkaar moeten concurreren op één ding en één ding alleen: Prijs. Ik heb al tijden een abbonement bij Eleven Sports voor Bundesliga, Serie A, NFL en NBA. Hopelijk blijft dit aanbod gelijk.