REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

India wil er zo mooi mogelijk uitzien voor bezoek van Trump en bouwt zelfs muur langs sloppenwijk

India doet veel moeite om er zo mooi mogelijk uit te zien bij het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump, later deze maand. Het land laat zelfs een muur bouwen langs een sloppenwijk, zodat de Amerikaanse miljonair niet geconfronteerd wordt met de armoede in het land.

14 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    De schijn ophouden heet dat, alsof Amerika het beloofde land is. Daar heerst dezelfde armoede als in India. Alleen weet Amerika dat goed "verborgen" te houden. Bezoek eens bv L.A. en buurt ff langs Skid Row, of Detroit, Louisiana, Missouri etc.etc. Toen mijn vrouw voor het eerst Amerika bezocht, schrok zij wat zij onderweg met de taxi allemaal zag. Ze zei: " Het lijkt wel een derde wereldland hier "
  • Bianca Mathijssen

    4 jaar geleden
    En zo zie je maar weer.. Alles voor de politiek en de gewone mens moet weer boeten.. In die tijd dat die muur gebouwd word kunnen ze die mensen in armoede beter helpen me dunkt..
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Door het kaste-systeem dat bewust wordt in stand wordt gehouden door de elite zijn deze mensen politiek niets waard in India
  • Geert Vaelen

    4 jaar geleden
    En wat gaan ze antwoorden als Trump vraagt wat er achter die muur zit, en of hij het mag zien? Los de armoede op ipv letterlijk een muur rond het probleem te bouwen, dit is geen oplossing.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Kruipen voor Trump, dat is het wat ze doen. Straks zal hij op zijn gekende manier weer twitteren: armoede in India? Die bestaat er niet want ik heb er geen gezien!