In Nevada vindt zaterdag de derde Democratische voorverkiezing plaats. Tot vandaag kunnen kiezers die dan verhinderd zijn, op verschillende plaatsen hun stem al uitbrengen.
Volledig scherm
In Nevada vindt zaterdag de derde Democratische voorverkiezing plaats. Tot vandaag kunnen kiezers die dan verhinderd zijn, op verschillende plaatsen hun stem al uitbrengen. © AFP

“Het wordt een complete ramp”: Democraten vrezen na Iowa voor nieuw debacle bij voorverkiezingen Nevada

Ondanks de voorbereidingen en de lessen die de Democratische partij heeft getrokken uit het debacle van de voorverkiezingen in Iowa begin deze maand, vrezen lokale partijmedewerkers in woestijnstaat Nevada dat ook hun caucus zaterdag volledig in de soep zal lopen. 

7 reacties

  • Erik De Smet

    4 jaar geleden
    Trump wint de verkiezingen met zijn vingers in de neus.
  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    Heeft niets met democratie te maken, wel alles met Democraten.
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Nog nooit zal een herverkiezing van een zittende president zo gemakkelijker worden als deze keer! Trump die het zal opnemen tegen ééntje van een partij die totaal verdeelt is en van geen hout nog pijlen weet te maken.
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    Een kiessysteem dat op niets trekt met al die voorverkiezingen, kiesmannen, Staten die omwille een paar stemmen winnen of verliezen. Wat heeft dat nog met democratie te maken.
  • Rudo Van Leuven

    4 jaar geleden
    Ik begin mezelf af te vragen of de States van Trumpy nog dient als voorbeeld voor 't één of 't ander.