De nieuwe banner van de E3 BinckBank Classic is een knipoog naar FC De Kampioenen, met onder meer Greg Van Avermaet en Eddy Planckaert.
Volledig scherm
De nieuwe banner van de E3 BinckBank Classic is een knipoog naar FC De Kampioenen, met onder meer Greg Van Avermaet en Eddy Planckaert. © E3 BinckBankClassic

VRT kan niet lachen met hilarische E3-affiche: “Dit is spijtig”

WielrennenGeen nieuwe banner van de E3 BinckBank Classic zonder dat hij over de tongen rolt. Maar dit jaar geen ­getrap op zere tenen, zo leek het aanvankelijk. Want ­gewoon ­ludiek, met zes ex-winnaars van de voorjaarsklassieker in de rol van personages uit ‘F.C. De Kampioenen’. Maar kijk: nu meldt zowaar de VRT zich. “Spijtig, nu we beslist hebben het vervolg van de reeks ‘on hold’ te zetten omwille van Johnny ­Voners’ gezondheid”, ­reageert woordvoerder Hans Van Goethem. “Publiciteit maken met één van onze merken zonder ons vooraf te contacteren kan níet.” 

93 reacties

  • Greet Stappers

    4 jaar geleden
    Veel erger om meneer Voners zijn gezondheidsproblemen te gebruiken terwijl het wat dit betreft alleen te doen is om ‘ t is van ons en je blijft eraf’. Bah VRT. En veel sterkte Johnny .
  • Ronny Gyles

    4 jaar geleden
    Ervaart VRT als bedrijf nu ook eens aan den lijve waarmee de media in het algemeen al jarenlang de gewone consument de duivel aan doet met spam en ongevraagde acties ten koste van ... . welkom in de 'moderne' maatschappij die je zelf mee creëerde.
  • Kristof Van Impe

    4 jaar geleden
    als men niet meer kan en mag lachen, stop dan met ademen. Het is maar triestig zonder humor. Er zijn genoeg zaken om van te huilen.
  • Patrick Verbelen

    4 jaar geleden
    De rechten vervallen normaal toch na 50 jaar.
  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Luc Deville, noch de echte personages nog de titel van het programma worden gebruikt dus is er geen probleem. In feite zouden ze bij de VRT tevreden moeten zijn met gratis reclame.