AS Media
Volledig scherm
© AS Media

Pick-uptruck ramt Nederlands gemeentehuis: gewonde bestuurder aangehouden

Een witte pick-uptruck is deze ochtend ingereden op het gemeentehuis van Nijkerk (provincie Gelderland). De wagen kwam hard in botsing met de voorgevel. Kort na het incident konden de ambtenaren weer aan het werk.

0 reacties

  1. “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschikking Poetins regering worden nu wel heel concreet
    PREMIUM
    9

    “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschik­king Poetins regering worden nu wel heel concreet

    Dinsdag legt Vladimir Poetin de eed af voor zijn vijfde ambtstermijn als Russisch president. Verwacht wordt dat hij een aantal herschikkingen doorvoert in zijn regering. Zo zwellen de geruchten aan dat zijn twee bekendste ministers — die van Defensie en Buitenlandse Zaken — worden vervangen. En voor beide functies circuleert ook al een naam. Wie zijn die potentiële opvolgers? En wat zouden zij betekenen voor het beleid? Van eentje schreven we eerder al dat Oekraïne er niet beter af mee is. En de andere werd zowaar geboren aan het huidige front.
  2. “Die twee waren diepgelukkig”: vrienden in shock na vondst zwaar toegetakeld lichaam vermiste Laura Trappeniers (66) op Tenerife
    Play
    PREMIUM
    UPDATE
    58

    “Die twee waren diepgeluk­kig”: vrienden in shock na vondst zwaar toegeta­keld lichaam vermiste Laura Trappe­niers (66) op Tenerife

    “Je leest dat er een half lichaam aanspoelt en dat dat het lichaam van Laura zou kunnen zijn. Dat komt hard aan.” Vrienden van de vermiste Laura Trappeniers (66), die vermoord met een zak over het hoofd werd teruggevonden op Tenerife, kunnen het nieuws amper vatten. Uit een autopsie blijkt dat de gevonden vrouw met zekerheid door geweld om het leven is gekomen. “Waar is de auto? En waar is Marc? We snappen het niet.”