Na middernacht werd in Gent gewoon verder gefeest op straat.
Volledig scherm
Na middernacht werd in Gent gewoon verder gefeest op straat. © Wannes Nimmegeers

Crisiscentrum haalt zwaar uit naar organisatoren van lockdownparty’s: “Feestvierders moeten hun contacten in komende dagen beperken”

Op de persconferentie van het crisiscentrum is zwaar uitgehaald naar de organisatoren van de lockdownparty’s die her en der plaatsvonden. 

112 reacties

  • jos duriau

    4 jaar geleden
    Kunnen die feestvierders niet gestraft worden wegens het in levensgevaar brengen van de medemensen.
  • francois de keyser

    4 jaar geleden
    Dat van die contacten beperken; en dat gaat gij komen vertellen, en dat gaat gij komen vertellen. Ik hoor niet goed van een kant en aan de andere kant ben ik doof. We doen goed werk. We gaan verder met wc rollen te tellen.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Voor deze die denken dat ze toch jong en sterk zijn. Van de ongeveer 50 patienten die nu in Nederland op intesive care liggen met zware problemen is meer dan de helft jonger dan 50 jaar.
  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Als er wordt opgeroepen om verspreiding van het virus tegen te gaan en er mensen gewoon foert zeggen die mogelijks later in de politiek stappen dan hou ik nu al mijn hart vast. Want dat zijn de mensen waarbij nu al enkel het ik telt en later enkel het postje dus. Dat belooft !
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    in een fabriek staan ze soms met honderden in de zelfde ruimte en dat mag ? Een kapper die meetstal zaterdag op afspraak werkt dus met max een paar klanten binnen mag niet . Een fritkot waar dikwijls 10 klanten aanschuiven mag dan wel . Te zot voor woorden