Ian Somerhalder zal er in oktober opnieuw bij zijn op FACTS.
Volledig scherm
Ian Somerhalder zal er in oktober opnieuw bij zijn op FACTS. © AFP

Lente-editie FACTS geannuleerd, sterren komen wél terug in oktober

ShowbizzWie gehoopt had dat hij of zij op 4 en 5 april toch kon afzakken naar het Flanders Expo in Gent voor de lente-editie van FACTS, komt bedrogen uit. Het evenement is geannuleerd, laat de organisatie weten. 

0 reacties

  1. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.
  2. Chris Van Tongelen maakt musicalcomeback, maar net als bij ‘Sneeuwwitje’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”
    Play
    Showbits
    2

    Chris Van Tongelen maakt musicalco­me­back, maar net als bij ‘Sneeuwwit­je’ krijgt hij opnieuw geen kus: “Het zal aan mij liggen”

    De musicalcomeback van Chris Van Tongelen (55) is in de maak. Stany Crets, de regisseur van ‘Mamma Mia!’, trok zijn stoute schoenen aan en wist hem te strikken. Voor Chris is het bijna 18 jaar geleden dat hij nog eens in de hoofdcast van een musical zat. “Eindelijk ‘Mamma Mia!’, eindelijk terug thuiskomen.” Al lijkt de geschiedenis zich te herhalen. 26 jaar na het kus-incident bij ‘Sneeuwwitje’, toen actrice Sanne weigerde Chris op de mond te kussen, krijgt hij opnieuw geen smakkerd tijdens ‘Mamma mia!’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  1. “Dat we net een appartement kochten, had dus niets met het prijzengeld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor
    PREMIUM
    TV

    “Dat we net een apparte­ment kochten, had dus niets met het prijzen­geld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor

    Bitterzoet. Zo kan je het vertrek van Charlotte uit ‘De mol’ nog het beste omschrijven. Ze viel vlak voor de finale af, maar daardoor kon ze wél nog afscheid nemen van haar opa, die intussen overleed. “Dan worden het spel en enkele pasvragen wel heel onbelangrijk”, relativeert ze. Een terugblik op haar persoonlijke hoogtepunt, haar eigen verdachte handelingen en de extreme emoties die ze in Italië beleefde. “Heimwee, stress en vermoeidheid kregen even de bovenhand.”
  2. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”