© Luc Langen

© Luc Langen

thumbnail:
thumbnail:

Kinrooi start dienstverlening op maat

Ook in deze moeilijke tijden staat de gemeente Kinrooi klaar voor haar burgers. De gemeentelijke diensten blijven telefonisch en digital bereikbaar en mensen met een afspraak zijn welkom bij de gemeentelijke diensten, op voorwaarde zat ze geen ziekteverschijnselen hebben.

Luc Langen

De gemeentelijke diensten in Kinrooi blijven bereikbaar, maar er zijn een aantal kleine maatregelen. Mensen wordt aangeraden om zoveel mogelijk zaken digitaal of telefonisch met onze diensten af te handelen en niet-dringende zaken uit te stellen.

GemeentehuisMensen met een afspraak melden zich aan bij de parlofoon aan de ingang van het gemeentehuis.

Sociaal HuisMensen blijven welkom, maar enkel op afspraak.

Dienst vrije tijd en dienst zorg en ouderen, De StegelIndien je het nodig acht om langs te komen zijn onze kantoren geopend tijdens de reguliere openingsuren. De dienst ouderen zal vanaf vandaag in de namiddag gesloten zijn.

BibliotheekDe bibliotheek is gesloten voor publiek, maar dat wil niet zeggen dat je helemaal geen boeken kan lezen in deze periode! Je kan van al het materiaal op onze website een “ruim” lijstje maken van aanwezige materialen die je zou willen lezen of bekijken. Je bezorgt ons dat lijstje via bibliotheek@kinrooi.be met je klantgegevens (vb. je eigen lidnummer en juiste naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur, ….) en ook een voorstel van afhaalmoment. Wij zoeken vijf materialen van dat lijstje samen en lenen die meteen uit. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afhaalmoment. Je komt op het afgesproken moment naar de bib en belt gewoon aan. Wij geven je dan het pakketje met uitleenticket mee. Veel lees- en kijkgenot!

Woonzorgcentrum ZorgvliedWe werken in het woonzorgcentrum aan een systeem om contact te houden met naasten via digitale kanalen zoals Skype. Indien u nog geen account heeft kan u deze al aanmaken door de app te installeren op uw GSM of computer en in de app een nieuwe account aan te maken.

Hulpvraag of u aanbieden als vrijwilligerIndien u hulp nodig heeft of je hulp wil bieden mag u zich melden bij de dienst zorg en ouderen of de dienst vrije tijd. Wij stellen een lijst op van alle vragen en het aanbod zodat we de twee aan elkaar kunnen koppelen. Dienst zorg en ouderen: 089 77 86 74Dienst vrije tijd: 089 30 08 40

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer