REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

‘Gepikeerde’ Leo Messi haalt de lont uit het kruitvat in salarisstorm: spelers leveren nu méér dan 70% in

La LigaHet nieuws dat de spelers van FC Barcelona hun loon niet teruggebracht wilden zien met 70 procent, zorgde het voorbije weekend voor veel onrust in en rond Camp Nou. Met een post op Instagram zorgt kapitein Leo Messi voor duidelijkheid. “Wij zijn altijd de eersten om de club te helpen als ons dat gevraagd wordt”, schrijft de Argentijn, die weliswaar ook -opnieuw- enkele mensen binnen de club viseert. Barça bevestigde inmiddels het akkoord.

13 reacties

  • Sam Valkenborgs

    4 jaar geleden
    Voetbalballers vergeten dat ze zonder fans NIETS zijn want aandacht krijgen hebben ze graag.
  • Patrick Voet

    4 jaar geleden
    Na meer dan 10 jaar wettelijke bijdragen had ik technish recht op de hoogste werkloosheids uitkering in Spanje. Practisch, werd me me eerst een vergoeding ontzegd, en na een wettelijke klacht kreeg ik 450 Euro per maand, voor een maximum van 12 maanden. Daarna kriijg je niets meer. In Spanje moet je niet rekenen op levenslange dop.
  • freddy knes

    4 jaar geleden
    Ze kunnen anders in de landbouw of verzorging voor een hongerloontje gaan bijwerken de wereldvreemden
  • Erik De Muynck

    4 jaar geleden
    Ze doen dat alleen om hun imago te redden nadat het in de pers verscheen.
  • René Schoeters

    4 jaar geleden
    Door deze crisis wordt pijnlijk duidelijk dat voetbal en vooral hoe het in mekaar steekt één grote zeepbel is. Zelfs als voetballiefhebber kan ik hier geen medelijden mee hebben! Deze sport leeft allang boven haar stand!