In deze villa willen Harry en Meghan de zomer doorbrengen.
Volledig scherm
In deze villa willen Harry en Meghan de zomer doorbrengen. © HLN

BINNENKIJKEN. In deze luxevilla in Malibu willen Harry en Meghan gaan wonen

RoyaltyHarry (35) en Meghan (38) zijn nog maar pas verhuisd naar Canada, of ze laten hun oog al vallen op een optrekje in de VS. De toekomstige ex-royals willen dan toch verhuizen naar het thuisland van Meghan. Meer bepaald naar Malibu, en dan wel naar deze luxevilla, zo menen insiders.

24 reacties

  • Patrick Beelen

    4 jaar geleden
    En vanuit Vancouver gevlogen per privéjet! Jullie hebben het verdiend na al dat harde werken. Lintjes knippen, handjes schudden, zwaaien en ook zo druk bezig geweest met het volk wijsmaken dat je met het klimaat inzit... Tijd voor wat rust. Zou iemand van het volk daar even kunnen checken of die geldkraan nog wat na-lekt?
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    Denk niet dat die rosse en zijn madam 1 eurocent uit zijn eigen zakken ga betalen.
  • Johan jonckheere

    4 jaar geleden
    Ze zit nu terug bij haar roots. Nu nog een echtscheiding in gang steken en de boel is binnen.
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Hoe lang duurt het eer ze Charles en de Queen gaan chanteren met Archie omdat ze niet rondkomen. Ze hebben een fortuin op de rekening, maar ze geven ook fortuinen uit. Ze hebben niet zoveel geld om het zo breed te laten hangen. En de inkomens die ze nu krijgen zijn heel bedenkelijk. Zogenaamde goede doelen waar ze dan zelf meer dan 95% van opstrijken...Die donaties dan ook nog aftrekbaar van de belastingen waar de gewone burger voor opdraait? Wat daar prachtig aan is? Schandalig ja.
  • Bruno dirinck

    4 jaar geleden
    zoveel luxe . terwijl er vele mensen nog niet fansoenlijk kunnen eten .echt een schande.