Harry en Meghan trekken naar Malibu.
Volledig scherm
Harry en Meghan trekken naar Malibu. © AP

Waarom ook Harry naar Malibu wilde verhuizen: “Het was de droomplek van Diana”

RoyaltyNu de Megxit officieel achter de rug is, zijn de Britse prins Harry (35) en zijn Meghan Markle (38) teruggekeerd naar de Verenigde Staten. Aanvankelijk maakten ze bekend dat ze in Canada zouden gaan wonen, maar vanwege de coronacrisis maakten ze de versnelde beslissing om toch naar de States te trekken. Logisch voor Meghan, gezien haar familie daar woont. Maar ook Harry had zo zijn redenen. 

3 reacties

  • Leopold Bielen-Buczek

    4 jaar geleden
    Maar mensen toch, moet er nu echt een reden zijn? Laat due mensen toch hun eigen leven leiden... En groot gelijk dat ze Engeland verlaten hebben. Die zijn toch nog 300 jaar achter. Welke moderne vrouw wil daar nu in dat koningshuis leven? Om weg te kwijnen? Groot gelijk Harry en Megan!
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    De media wil precies zijn ware reden om te verhuizen verbloemen met prietpraat over zijn moeder. Ze zijn naar ginder verhuisd omdat Meghan dat beslist had. Harry heeft niks te zeggen.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    inderdaad, voor alles wordt zijn moeder erbij gehaald. Je bent ondertussen 38, geen 18 meer, Harry... Leef je eigen leven met je eigen vrouw en kind.