nina
Volledig scherm
PREMIUM
© nina

Columniste Femke is gefrustreerd: “Van corona word je ziek en van quarantaine een oude taart”

Femke is 32 en een rasecht, ongefilterd Kempenkind. Ze is getrouwd met Mathias, die ze ontmoette op het dak van haar moeder - lang verhaal - en mama van Amedee, een rock-’n-rollkleuter van anderhalf. Ze verkoopt bier om de kost te verdienen, waarmee ze vooral het eten van haar (pleeg)katten, konijnen, kippen en vissen betaalt. Ze is een 40’s- & 50′s-lover (hallo, opvallende lippenstift), is zot van eten en nog zotter van mooie woorden. Op NINA.be schrijft ze elke week haar gedachten van zich af.

3 reacties

  • willem merken

    4 jaar geleden
    Beter een levende oude taart dan een dode Coronaslachtoffer. En dat bepotelen gebeurde ook voor de crisis en zal doorgaan na de crisis. Probeer in Spanje en dit al jaren iets te nemen in de versafdeling zonder handschoenen aan, er staat bijna direct een bediende naast je die je zal wijzen hoe het wel moet.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Als het Coronavirus en zijn maatregelen het enige negatieve zal zijn dat ze zal meemaken in haar nu nog jonge leven dan moet ze niet klagen. Wat zijn 3 of 4 maanden op een normaal mensenleven!
  • Jozef Vermeiren

    4 jaar geleden
    Positief blijven, het is geen oorlog! We hebben internet en vanalles om ons bezig te houden! En zeker genoeg eten! Dus... niet mopperen!