Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Photo News

Coronavirus was zeker al op 27 december in Frankrijk

UPDATEHet coronavirus was al eerder in Frankrijk dan tot nu toe bekend. Op 27 december vorig jaar was een patiënt in een Parijs ziekenhuis positief. Dat is nu pas vastgesteld door een destijds afgenomen monster van de man te testen op het longvirus, meldden Franse media zondag.

8 reacties

  • Raymond Dederen-STRAVEN

    4 jaar geleden
    Ik weet een ding, rond 16 Januari heb ik een serieuze tracheitis gehad met koorts, nerveuze spasmen, koude rillingen enz. Het heeft heel lang geduurd voor ik daar van hersteld was zeker een volle maand. Ik denk dan ook dat ik ergens covid gehad hebt want dit was geen normale tracheitis. Ik zou me ook willen laten testen om te zien of ik antilichamen heb ontwikkeld maar dat is nergens mogelijk.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    Ook in België zelfs al voor de zomer. Ik ken verschillende mensen die al deze verschijnselen hadde en waar men in de hospitalen zogezegd niets heeft gevonden. Natuurlijk niet ze wisten niet waar ze moesten zoeken. Bekijk de onderzoeken eens in Sint-Trudo tussen 05.2019 en nu van alle long en hartproblemen en je zal al een zeer goed spoor hebben.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Op zijn minst vreemd te noemen. Wordt vervolgd...
  • Luc Boey

    4 jaar geleden
    Dat kan de theorie dat China besmettingen over de wereld wou verspreiden maar vergroten.
  • Jan De Korte

    4 jaar geleden
    Nadine Huidemont. Heel veel. Dat het al lang onder de radar bezig was. Maar als ge het niet kent dan kunt ge het niet weten. Eerste AIDS dode dateert van 1981. Pas in 1983 heeft men ontdekt dat het HIV virus hier verantwoordelijk voor was. En er zijn al gevallen gerapporteerd van HIV in de jaren 50 maar als ge het niet kent kunt ge het niet weten.