Meghan en Harry
Volledig scherm
Meghan en Harry © AP

Beveiliging Harry en Meghan kost 8.000 euro per dag

RoyaltyPrins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (38) zijn per dag een slordige 8.000 euro kwijt aan beveiligingskosten. Dat hebben bronnen gezegd tegen Sunday Mirror. 

5 reacties

  • Karine Roeland

    4 jaar geleden
    Het is zoals hier, ze willen niets met het koninkrijk te maken hebben, maar profiteren wel van alles wat ze gratis kunnen krijgen.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    En waarom moeten die beveiliging hebben ze zijn geen royals meer dus als ze de popsterren willen uithangen betaal het dan zelf !
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Februari betalen ze zelf.De rest van de maanden IS GEHEIM.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Weggegooid geld, geef het aan zij die het nodig hebben.
  • Sam Valkenborgs

    4 jaar geleden
    Veel geld voor iemand die toch geen royal meer is.
  1. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”
  2. Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt
    PREMIUM
    Royalty

    Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt

    Volgende week neemt de Britse koning Charles (75) zijn officiële taken weer op, na z’n behandeling voor een kwaadaardige tumor. Dat kondigde hij vrijdagavond aan. Buckingham Palace heeft de afgelopen maanden rekening gehouden met een rampscenario. Het draaiboek van zijn begrafenis is daarom regelmatig bijgewerkt, net zoals dat gebeurde bij de Queen. Mocht Charles sterven, dan treedt ‘Operation Menai Bridge’ in werking. Hoe ziet dat er exact uit?