Bret Baier van Fox News heeft zich inmiddels geëxcuseerd voor "de ongevoeligheid van het beeld en nemen deze kwestie zeer serieus".
Volledig scherm
Bret Baier van Fox News heeft zich inmiddels geëxcuseerd voor "de ongevoeligheid van het beeld en nemen deze kwestie zeer serieus". © AP

Fox News zwaar onder vuur om grafiek met link tussen dood zwarte Amerikanen en beurswinst

De conservatieve Amerikaanse televisiezender Fox News ligt zwaar onder vuur omdat de zender tijdens een nieuwsprogramma een grafiek uitzond waarin een link wordt gelegd tussen de moorden op onder meer Martin Luther King en George Floyd, en de beurswinst in de periode nadien. De zender heeft zich intussen geëxcuseerd. 

3 reacties

  • leppens victor

    4 jaar geleden
    Kan best,maar als het over eenzijdige leugenachtige berichtgeving gaat is CNN nog steeds met stip de ongeslagen kampioen. mvg.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Als dat een eerlijke, observatieve vaststelling is moet ge er niet tegen protesteren, maar uitzoeken waarom dat zo is.
  • Ramon Simon

    4 jaar geleden
    Fox bekend voor conservatief? Dan moet je dringend eens kijken. Fox wordt gerund zou je denken door internetzotten. Men verkoopt helft van de tijd opinies als nieuwsfeiten. Complottheorieën zijn ook wekelijkse kost. Leugens zijn ook standaardprogrammatie. Zo'n zender zou hier niet eens mogen uitzenden.