Conner Rousseau en Paul Magnette zullen gesprekken blijven voeren.
Volledig scherm
Conner Rousseau en Paul Magnette zullen gesprekken blijven voeren. © BELGA

Magnette en Rousseau landen begin volgende week met eindverslag over regeringsvorming

De socialistische partijvoorzitters Conner Rousseau en Paul Magnette landen begin volgende week met het eindverslag van hun consultatieronde met de verschillende partijen die de regering steunen in haar aanpak van de coronacrisis. In de loop van de week zullen ze nog enkele partijvoorzitters spreken, klinkt het bij sp.a.

15 reacties

  • Erwin Staelen

    4 jaar geleden
    Gesprekken hebben kunnen ze als de beste sommigen met hoge studies 2de of 3de verdiep zeker, wat een bende, man, man, man eerst hebben ze gesprekken dat lopen ze er terug van weg. Daarmee komen we de eerst volgende decennia niet verder.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Het enige alternatief voor Magnette is dan een regering met N-VA of nieuwe verkiezingen. Dan maar nieuwe verkiezingen met de belofte dat de twee grootste partijen van het land een regering mogen vormen! Dát is democratie! Niet dat de verliezende partijen allerhande initiatiefjes ondernemen om aan de macht te blijven!
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Ze delen niets uit, Willy Scholaart. Want ze zitten niet in deze regering die Sinterklaas speelt. En ze zaten ook niet in de Zweedse coalitie die 11 miljard cadeau gaf aan de ondernemers zonder tegenprestaties.
  • Dries De Preter

    4 jaar geleden
    Ik denk niet dat ik het laatste half jaar één dag het nieuws heb gemist. Toch kan ik me niet herinneren wanneer beide socialisten door de koning werden aangesteld tot informateur, snuffelaar, whatever. Conclusie: de PS en SPA willen énkel de NVA compromitteren zodat er (nog) meer NVA-kiezers overstappen naar het VB. Want dankzij het cordon maakt een sterk VB de weg vrij voor een paars-groene belastingregering. NVA-kiezers, trap niet in die rode val aub.
  • Gaston Miar

    4 jaar geleden
    Een politieke partij met zusterpartij in Wallonië DEUGT niet!