Europees Raadsvoorzitter Charles Michel.
Volledig scherm
Europees Raadsvoorzitter Charles Michel. © AFP

Michel hoopt midden juli regeringsleiders naar Brussel te halen voor top over relanceplan

Europees Raadsvoorzitter Charles Michel wil midden juli de staatshoofden en regeringsleiders in Brussel uitnodigen voor een top over de Europese meerjarenbegroting en het relanceplan. "We zijn ons ervan bewust dat we zo snel mogelijk een beslissing moeten nemen", verklaarde hij vandaag na afloop van een eerste bespreking van de ambitieuze plannen.

5 reacties

  • gianni de moor

    4 jaar geleden
    Heel die bende is weggegooid geld,nu vele moeten wikken om alles rond te krijgen gaan zij nog wat miljarden Door deuren en ramen gooien.
  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Al die kosten maken hoeft niet meer alles kan geregeld worden met video- conference! En stop eens met geld geven en uitdelen tijdens de corona crisis heeft ieder land zijn plan getrokken dus nu ook zo verder doen want dit europa kost ons een fortuin.
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    De dik betaalde vakantie van 3 maanden is voor bij. Niks hebben ze gedaan, nu is het alles hens aan dek. Wat hebben ze hun snoepreisjes met privejet, de peperdure dineetjes en de 6 sterrenhotels toch gemist. Ge weet het nog niet Michel de bedoeling is van die videoconferenties te blijven doen, net zoals wij. Besparen net zoals de man in de straat!
  • Nadine Abe

    4 jaar geleden
    Vidioconferances , zal veel geld besparen , de werkende mens moet nu ook via pc werken .
  • Jean-Luc BARRA

    4 jaar geleden
    Hopelijk geeft hij een goed signaal en wordt alles georganiseerd via videoconverences.