© EVB

Finale Belgium's Got Talent zorgt voor ontgoocheling in dansstudio

De finale van het vierde seizoen van Belgium's Got Talent kon in de dansstudio 2 Step Dance Company in Boortmeerbeek worden gevold op groot scherm. Het publiek reageerde wat ontgoocheld nadat bekend geraakte dat de 2SDC Crew niet tot de laatste drie kanshebbers behoorde.

Erik Van Eycken

Nochtans deden de dansers uit Mechelen en Boortmeerbeek het erg goed. Ze traden live op vtm op als vierde act van de avond. In Boortmeerbeek kwam wat volk opdagen, maar ook in Lint bij de AED Studios waar het programma live werd gemaakt.

Na de achtste en laatste act werd snel duidelijk dat er niet voldoende op 2SDC Crew werd gestemd tijdens de finale, zodat het 17-koppige dansteam onder leiding van Mike Alvarez en Karlijne Povinciael niet meedeed voor de knikkers.

De toegestroomde vrienden en familieleden van de dansstudio in Boortmeerbeek reageerden begrijpelijk sportief maar ook ontgoocheld na het eerste fluitsignaal. Al snel werd duidelijk wie de talentenwedstrijd zou winnen: de gemaskerde dansers van Baba Yega.

Ook al voor de finale reageerde Karlijne dat de wedstrijd - en het beethebben van een finaleticket - al een overwinning was voor het team dat weeral eens de grenzen verlegde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER