Rani De Coninck.
Volledig scherm
PREMIUM
Rani De Coninck. © Kristof Ghyselinck

Rani De Coninck hersteld van zware val: “Tijdens het koken wist ik niet meer wat ik aan het doen was”

Showbizz“Ik zat al in quarantaine, dus de aanpassing was niet zo groot.” Voor Rani De Coninck (49) is de lockdown allesbehalve een straf geweest, vertelt ze in Dag Allemaal. Ze had de tijd nodig om te herstellen na een bewogen voorjaar. Tijdens een skitrip kwam ze lelijk ten val. “Plots ben ik achterover gevallen, keihard op m’n hoofd. Ik voelde direct dat er iets niet klopte.”

1 reactie

  • raf de geyter

    4 jaar geleden
    het zou ook kunnen dat het vanaf toen allemaal klopte!
  1. Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstellen: “Chirurg stelde mij gratis borstvergroting voor”
    PREMIUM
    TV
    4

    Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstel­len: “Chirurg stelde mij gratis borstver­gro­ting voor”

    “Waarom dragen vrouwen hakken, harsen ze hun bikinilijn, en spuiten ze fillers in hun lippen en botox in hun voorhoofd?” Psychologe Gudrun Hespel (32) - u kent haar van ‘Kamp Waes’ - vraagt het zich af in haar boek ‘Genoeg’. Zelf kampte ze ook jarenlang met een zware eetstoornis, en de lessen die ze daaruit trok, wil ze nu doorgeven. Want we zijn lang niet zo geëmancipeerd als we denken. “Víer schoonheidssalons hebben mij een aanbod gedaan na ‘Kamp Waes’”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
  2. EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”

    “Ik verwacht geen complete vrijspraak in beroep. Maar ik verwacht wel een eerlijker proces.” Dat zegt Helena Catoir, de 24-jarige verloofde van Dennis Black Magic (49), nu de ex-pornoproducent in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor het verkrachten van acht vrouwen. In een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’ - én met Dennis Black Magic zelf, die ons vanuit de gevangenis te woord staat - stelt ze zich meer dan één vraag bij de werkwijze van de rechtbank. “Eén meisje heeft brieven gestuurd waarin ze schrijft dat hij haar niet heeft verkracht. Resultaat: tóch veroordeeld.”