Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

KMI waarschuwt voor hevige regen: telefoonnummer 1722 wordt geactiveerd

De FOD Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722 omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Tijdens de periode van coronamaatregelen zal 1722 in een aantal regio's doorverwijzen naar het e-loket van de brandweer.

8 reacties

  • Martine Peeters

    4 jaar geleden
    Piet Van Buggenhout heeft groot gelijk, wat met mensen die geen internet hebben ? Dat kan voor nood aan hulpdiensten toch niet dat je eerst internet moet raadplegen.
  • de luyck marc

    4 jaar geleden
    Mijn buurvrouw heeft geen internet hoe moet zij het doen met een postduif
  • gert maes

    4 jaar geleden
    Mooi, echt mooi. Eerst bellen en dan doorverwezen worden naar de site vd brandweer?? Efficientie op zijn Belgisch. En wat met (oudere, niet taalmachtige, etc.) mensen zonder computer(-kennis)?
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Op dit ogenblik is er binnen de EU alleen onweer in het zuiden van Frankrijk en het noorden van Spanje. Aan de regen, die tot nu gevallen is, (thuis amper 1,4mm/m²) gaan we niet veel hebben. Daar gaan ze de regenput niet mee vullen. Ik zou graag hebben dat er de volgende 24h een 50mm/m² valt. Daar gaan we iets aan hebben.
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Als je geen regen hebt gezien dan ben je niet de klos maar heb je geluk gehad dat je kelder niet onder water kwam te staan, wees blij. Het is niet zo dat het ganse land onder water komt te staan bij dergelijk bericht.