Een archiefbeeld van Conner Rousseau in de studio van VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van Conner Rousseau in de studio van VTM NIEUWS. © VTM

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau schrijft nota die kan dienen als mogelijke basis voor regeerakkoord

PolitiekSp.a-voorzitter Conner Rousseau is bereid om volgende stap te zetten in de federale regeringsvorming. Dat heeft VTM NIEUWS vernomen. Rousseau heeft zelf een nota geschreven die kan dienen als mogelijke basis voor een regeerakkoord.

67 reacties

  • Franky Malfliet

    4 jaar geleden
    Alle respect voor Mr Rousseau.maar vergeet niet dat jullie weggestemd zijn en dus de verliezers zijn als je echt eerlijk wil zijn of kan dat niet in de politiek dan wacht je tot na de verkiezingen of je mee mag doen of niet.
  • Anne Callebaut

    4 jaar geleden
    Hoe de Vrt mee gewerkt heeft om deze sukkel op een sokkel te krijgen en ze gaan er nog in slagen ook,alleen zie ik die regerings formatie geen lang leve beschoren. Op naar de volgende verkiezingen. Zo dus zij die niet horen willen zullen dan maar voelen.
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Ik herinner me dat mijnheer Magnette zichzelf formateur waande toen hij slechts één van de vele informateurs was. Nu doet mijnheer Rousseau hetzelfde. Wie gaf hem deze opdracht? Zeker niet de Koning! De socialisten willen kost wat kost de macht, niettegenstaande ze grote verliezers waren bij de laatste verkiezingen. Democratie? Hoogmoed zeker!
  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Slimme en verrassende zet van Rousseau anders krijgt hij de zwarte piet doorgeschoven. Nu kan hij de schuld leggen bij die partijen die het voorstel afwijzen. Bovendien kan PS op basis van dit voorstel mee aanschuiven. Deze jonge knaap niet onderschatten!
  • Stan Boudewijns

    4 jaar geleden
    Oppassen met populisten .