Alexander Vindman
Volledig scherm
Alexander Vindman © AFP

Kroongetuige afzettingsonderzoek Trump zet punt achter loopbaan na “campagne van pesten, intimidatie en vergelding”

Luitenant-kolonel Alexander Vindman, een kroongetuige in het afzettingsonderzoek tegen president Donald Trump, trekt zich na meer dan 21 jaar militaire dienst terug uit het Amerikaanse leger. Hij kwam tot de conclusie dat zijn toekomst bij de strijdkrachten "voor altijd beperkt zal zijn" als gevolg van politieke vergelding door de president en zijn bondgenoten, vertelde zijn advocaat tegen nieuwszender CNN.

2 reacties

  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    Wat had die man nu verwacht.Hij getuigde wel tegen de chief in command in een procedure die om zijn minst omstreden was.Kan misschien nog kolonel worden in de Army Reserve.
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Veel te veel macht voor een president dat heeft deze pipo klaar en duidelijk al honderd keren bewezen, hoogtijd dat de V.S. politici eens gaan beraadslagen hierover, kwestie van een minder wispelturige toekomst te hebben na een presidentswissel, want deze zijn hoofddoelen waren het vernietigen van wat zijn voorganger had gerealiseerd, de belangen v/h volk zijn ver weggezakt op "what's in it for me" zijn lijstje, niet?