AFP
Volledig scherm
© AFP

Gaëlle Mys stopte met turnen "vanwege pesterijen en intimidaties"

Meer sportOok voormalig turntopper Gaëlle Mys heeft in haar carrière te maken gehad met intimidaties en pesterijen. Die hebben ervoor gezorgd dat ze in 2016 stopte met gymnastiek. Dat heeft de Oost-Vlaamse zaterdag verklaard op Instagram.

4 reacties

  • Verschueren Eddy

    4 jaar geleden
    Mensen die niet gepest worden weten duidelijk niet waarover het gaat. Mensen die niet gepest worden hebben er helemaal geen weet van hoe diep dit inhakt in een mensenleven. Hoe klein of groot het pestgedrag ook is, het doet altijd iets met een mens. Je blijft het meedragen. Spijtig dat heel wat mensen het zien gebeuren maar oogkleppen dragen of uit schrik om ook gepest te worden de groep pesters mee gaan volgen
  • Jan VANDEN BERGHE

    4 jaar geleden
    Moedig en eerlijk om op het moment zelf te reageren, en zo er geen reactie kwam, om zelf de nodige beslissingen te nemen.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Gisteren interview met Van Walleghem gezien. Ik denk dat er veel coaches zijn die al wel eens zullen zeggen als je geen goesting hebt of niet harder traint, blijf je maar thuis. Als dat mishandeling is, ja dan wordt er overal mishandeld.
  • dany busschots

    4 jaar geleden
    voor mij was je een prachtige topatlete ,ik hoop dat je veel geluk hebt in u verdere leven