MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. © Photo News

Bouchez (MR) richt zich tot Vlaming met videoboodschap, volgens Prévot (cdH) hebben partijen uit ‘bubbel van 5' “nog geen enkel akkoord”

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez heeft in een videoboodschap in het Nederlands op Twitter gepleit voor een “sterke regering die de gevolgen van de coronacrisis volop kan aanpakken”. Opvallend is dat hij zich richt tot de Vlamingen. “MR maakt het verschil, ook voor Vlaanderen.” CdH-voorzitter Maxime Prévot maakt dan weer in een reeks opmerkelijke tweets duidelijk dat de ‘bubbel van vijf’ (N-VA, PS, sp.a, CD&V en cdH) nog geen enkel akkoord hebben bereikt.

81 reacties

  • Rudy Steyleman

    4 jaar geleden
    M.a.w. de MR wil de NV-A wippen. Geen slechte zaak voor België en voor Vlaanderen. NV-A is toch al lang geen Vlaamse partij meer maar een partij voor de rijken en de bazen.
  • Kristine Delacourt

    4 jaar geleden
    De liberalen klampen zich vast aan de macht. Er is geen enkel fatsoen meer.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Het is niet de partij MR dat zorgen baart, maar haar voorzitter Bouchez die zich nu de nieuwe zonnekoning van Wallonië (na Di Rupo) waant. Hij moet zich nu niet wegstoppen achter Vlaamse liberalen.
  • Marc Rottiers

    4 jaar geleden
    Dat weten dan ook weer.Een stem op de open VLD is een stem voor de MR.Een zoveelste keer een verraad aan de Vlamingen.De bourgoisie is terug van nooit weggeweest.Nog nooit zijn in deze periode van zovele mondmaskers politieke maskers gevallen.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    Het gaat hier over de federale regering,dus moeten alle partijen de kans krijgen ,voor zover ze democratisch kunnen mee besturen Voor mij is enkel het VB uitgesloten door hun statuten .PVDA is democratisch en Belgisch.De BUB wordt hier doogezwegen maar is een unitaire Belgische partij met een duidelijk programma