BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van de pijnlijke nederlaag van Club tot het puntenverlies van RSCA: bekijk hier de hoogtepunten van speeldag 3

Belgisch voetbalHet werd geen al te positieve speeldag voor de meeste Belgische topclubs. Club Brugge ging onderuit. AA Gent verloor van Antwerp. Anderlecht speelde gelijk tegen Moeskroen. En Racing Genk en Standard hielden mekaar in evenwicht. Bekijk hieronder de hoogtepunten van alle wedstrijden van de derde speeldag. STVV-KV Oostende wordt vanavond nog afgewerkt.

5 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    4 jaar geleden
    Van Roy zou jij je niet beter bezig houden met uw ploegje?Ik denk dat je daar meer dan genoeg aan hebt.En wees gerust wij zijn een grote ploeg en wij zullen mee doen voor de titel,en wij spelen europees dat waar van jullie enkel nog kunnen van dromen.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    andre van de wege en het natrappen van Diatta vergeet je te zeggen maar inderdaad een ploeg op plaats 10 is geen grote ploeg daar voor moet je toch in de top 5 zitten
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    de grote ploegen hebben hulp nodig van de arbiters en van de bond , zie gisteren in anderlecht tegen Moeskroen, een denkbeeldige penalty, en maar een gele kaart voor tebel.
  • peter destoop

    4 jaar geleden
    vergeet het thuisvoordeel met publiek. Ook scheidsrechters doen het beter heb ik de indruk. Het wordt een interessant seizoen als het zo kan doorgaan.
  • Johan Plasschaert

    4 jaar geleden
    Het ziet er niet goed uit voor de ( grote ploegen?) dit seizoen en dat is ne keer goed ook,te veel omhooggevallen individuen die de boel verzieken.