“Nederland heeft geen bubbels. Maar bij ons moet je precies zaken verplichten, anders houden mensen er zich niet aan.”
Volledig scherm
PREMIUM
“Nederland heeft geen bubbels. Maar bij ons moet je precies zaken verplichten, anders houden mensen er zich niet aan.” © © Stefaan Temmerman

Maggie De Block (Open Vld): “Kerst zullen we niet kunnen vieren zoals anders”

Crisissen en coronagolven: ze lijken van Maggie De Block (58) af te glijden als water van een eend. Maar, zegt ze, er ligt al een plan klaar voor het najaar. “Als het vaccin er is, gaan we hartverscheurende keuzes moeten maken”, zegt ze in een interview met De Morgen. En zelfs als dat vaccin er is, moeten we niet verwachten dat we dan de teugels volop mogen laten vieren, waarschuwt ze.

93 reacties

  • Stefan nimmegeers

    4 jaar geleden
    Wie gaat mij verbieden om Kerst te vieren zoals ik het wil? Alsof je een gans dorp uitnodigt zo doen ze het nu overkomen. Normaal doen is er niet meer bij onder onze despoten.
  • marc de peuter

    4 jaar geleden
    Avanti.dit gaat ons geld kosten.veel kinderen zullen in december ontdekken wat armoede is.
  • MYRTHE PASS

    4 jaar geleden
    @Dirk Dierckx: Vind jij het een minder lawaai-wereld? Elke avond en iets na middernacht en elke zondag, gedurende de hele dag, racen hier motorrijders door alle straten van de gemeente en de naburige gemeenten. Het is een verschrikkelijk lawaai dat een tijd aanhoudt en elke dag enorm irriteert. Over welke rust heb jij het? Tijdens de eerste lock-down was het rustig, maar dan had je de vele wandelende of fietsende bubbels.
  • Henri vanderhoven

    4 jaar geleden
    Ik wens nu al iedereen een zalig kerstfeest toe met een dik wit sneeuwtapijt,kalkoen met veenbessen en kroketten en een goed glaasje wijn.Als dessert ijs stronk en om af te sluiten een hartige tas koffie met een jeneverke.
  • stefanie de backer!

    4 jaar geleden
    Magie,het ga je goed maar stopt ermee,please...we zijn je beu