Onze Genk-watcher over Hannes Wolf.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Genk-watcher over Hannes Wolf. © PN/HLN

Onze Racing Genk-watcher ziet hoe het lot van Hannes Wolf bezegeld is: “Dit was een collectief auf Wiedersehen”

Racing GenkVijf tegengoals en twee rode kaarten. Racing Genk ging met de billen bloot op het Kiel tegen Beerschot. Het lot van Wolf is bezegeld, de crisis is compleet.

6 reacties

  • Jacques Leonard

    4 jaar geleden
    Gefeliciteerd aan het bestuur van RC Genk. Speel maar verder met het geld van de reconversie voor de sluiting van de mijnen. Je gaf het volk bloed en spelen. Maar jullie zijn nu uitgespeeld, wat nu?
  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Het verschil in budget zegt dus niet alles als je Cyriel Dessers op je bank kan laten Maar had van Genk wel meer verwacht dan deze slappe koffie Dat terwijl Beerschot een blok is Deze punten kunnen ze niet meer kwijt hopelijk zal het behoud snel volgen op deze wijze een Beerschotsupporter
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Na de titel twee jaar geleden was het te verwachten met het beleid van Genk op aankoop van alleen jong talent dat het moeilijk zou zijn, een nieuwe ploeg bouwen is zoal moeilijk laat staan met alleen jonge spelers. Als Wolf weg moet is het de tweede trainer na Mazzu op goed een jaar en iets tijd, het ligt niet aan die trainers het ligt aan De Conde die vergeet een mengeling te maken van zeer ervaren spelers met jong talent, want de vele jonge aankopen die mislukken is ook weg gegooid geld.
  • Caroline Bammens

    4 jaar geleden
    Even ter info, Cyriel Dessers heeft misschien een Belgisch paspoort, maar uiteindelijk heeft hij wel voor Nigeria gekozen... Het jammere is vooral dat de jeugdwerking van sommige ploegen zo enorm geprezen wordt, maar dat het resultaat (spelers in de A-kern) mager is. Voornamelijk zelfs kunstmatig is, omdat je toch minstens 6 Belgen op het scheidsrechterblad moet hebben.
  • Yaya Canango

    4 jaar geleden
    Het Belgisch voetbal stelt niets meer voor.