Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld).
Volledig scherm
Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). © EPA

Maggie De Block: "Als bubbel van vijf versoepeld wordt, zullen andere maatregelen strenger moeten”

Federaal minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) blikt in een interview met Radio 1-journalist Michaël Van Droogenbroeck vooruit naar de volgende Nationale Veiligheidsraad. De minister verwacht dat er nieuwe maatregelen zullen worden ingevoerd, die het mogelijk moeten maken om “ons leven te leiden, in afwachting van het vaccin”. 

98 reacties

  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Zou ze al goede contacten gehad hebben met de pharma i.v.m.de aankoop van een vaccin ? Ik bedoel geheime afspraken natuurlijk . Kwestie van er op tijd bij te zijn hè Maggie.
  • Frank Marynissen

    4 jaar geleden
    Vrijdagavond was het diploma uitreiking . Aan de universiteit Antwerpen centrum. Er stonden 80 tal 100 tal ,toekomstige bestuurders van het land . Tegen elkaar geplakt. Gelukkig ga ik daar niet meer zoveel last van hebben,te oud.
  • Jan Vanachter

    4 jaar geleden
    Zijn ze er weer met extra maatregelen? En dan is men verwonderd dat sommigen er geen aandacht aan schenken. Verbieden, beboeten, bangmakerij, wat is het volgende?
  • Tine Vermeulen

    4 jaar geleden
    Wat ge geeft ok. Maar wat ge afneemt zal toch door de meerderheid omzeild worden. En ik kan ze geen ongelijk geven. Punt uit. Leer ermee leven.
  • Jan Marens

    4 jaar geleden
    Laat dat virus gewoon, als we wat opletten met vele dichte contacten is het ok. Zie Zweden, enige land dat niet lijdt onder de 2de golf