Brussels minister Sven Gatz (Open Vld) en Waals minister Valérie De Bue (MR).
Volledig scherm
Brussels minister Sven Gatz (Open Vld) en Waals minister Valérie De Bue (MR). © Belga, Photonews

Ook Sven Gatz (Open Vld) test positief: na Waalse regering ook Brusselse regering in quarantaine

Ook de Brusselse minister van Financiën Sven Gatz (Open Vld) heeft positief getest op het coronavirus. De overige leden van de Brusselse regering laten zich testen en gaan in afwachting van de resultaten in quarantaine. Eerder gingen ook al de ministers van de Waalse regering in quarantaine nadat minister Valérie De Bue (MR) positief had getest op het nieuwe coronavirus.

13 reacties

  • Johan Goris

    4 jaar geleden
    Als verhoudingsgewijs zoveel politici positief testen, kunnen we toch stellen dat politici onvoorzichtige mensen zijn. Al denk ik zelf eerder dat de besmettingsgraad vrij groot is. Al was de besmettingsgraad in de eerste golf nog erger. Besluit: Het aantal mensen dat besmet is, is vrij groot. De groepsimmuniteit begint nu steeds belangrijker te worden. Deze golf is de laatste ernstige golf !
  • Geens Rik

    4 jaar geleden
    Twee mogelijkheden: -ofwel houden ze zichzelf niet aan al die flutregels die door henzelf opgelegd worden -ofwel helpen al deze flutregels geen sikkepit.
  • Ricci Latte

    4 jaar geleden
    En die moeten ons vertellen wat mag en niet mag... raar toch.
  • Johan Vervoort

    4 jaar geleden
    Het word tijd dat de politiek zich ook aan de regeltjes houden, ik ken meer politiekers die besmet zijn met Corona dan andere mensen, ik dacht dat zij een voorbeeldfunctie hadden hoe kun je verwachten dat de bevolking trouw de regels opvolgen als hele kuddes politiekers dat nog niet kunnen...
  • Tony Van De Perre

    4 jaar geleden
    Hij zal zich wel niet aan de maatregelen gehouden hebben.