Donald Trump en Joe Biden.
Volledig scherm
Donald Trump en Joe Biden. © AP

Trump wil resterende debatten week opschuiven, Biden houdt vragenuurtje

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump eerder had geweigerd om op 15 oktober digitaal in plaats van live in debat te gaan met zijn Democratische uitdager Joe Biden, stelt zijn kamp nu voor om het debat een week later alsnog te laten plaatsvinden. Het derde televisiedebat zou dan naar 29 oktober moeten verschuiven. Dat ziet Biden dan weer niet zitten omdat dat veel te dicht bij de verkiezingen van 3 november is. Hij zal volgende week zelf vragen van tv-kijkers beantwoorden.

14 reacties

  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    Iedere objectieve mens weet dat Biden een stroman is.Die man is veel te oud om zijn eerste term als president uit te doen.Hij zat wekenlang veilig in zijn kelder te Delaware terwijl Trump campagne voerde.Was onder een Democraat de economie er dan zoveel beter uitgekomen?Soenens,De Keyser en de MSM willen ons doen geloven dat de verkiezingen reeds over zijn.Clinton heeft aan den lijve mogen ondervinden,dat alhoewel ze in de peilingen voorop stond,het de kiesmannen waren die haar de das omdeden!
  • Jan Maarten

    4 jaar geleden
    Trump wil alles en iedereen domineren, dat lukt dus niet meer met Biden.
  • Evan De Jongh

    4 jaar geleden
    Het is een comissie die dit beslist heeft voor alle duidelijkheid, de democraten hebben hier niets aan te zeggen, dus dat ze Trump willen saboteren is onzin, net als het meeste dat hij verkondigt. Liever terug een rally met veel mensen bij elkaar die mondmaskers en afstand niet nodig vinden. Zijn nog niet genoeg doden in Amerika, Trump beseft wel niet dat de doden niet meer kunnen stemmen voor hem.
  • carina Booten

    4 jaar geleden
    Awel dan doet hij niet mee Haantje de voorste. Bijna iedereen beeft als Trump in de buurt komt . Hoe is het toch mogelijk dat zoveel Amerikaanse mensen stekeblind zijn . Alles word gemanipuleerd daar over de grote plas , macht macht geld geld
  • No�l Dierickx

    4 jaar geleden
    Nu heeft hij het unieke excuus gevonden omdat hij nu al weet dat hij de verkiezingen verliest (en nog elke dag een beetje meer zal verliezen). Wat een kleingeestig en zeer klein, klein kleutertje!