Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Wannes Nimmegeers

Afgelopen weekend meer dan 600 nieuwe ziekenhuisopnames, maar er mochten ook bijna 300 patiënten terug naar huis

Er werden afgelopen weekend meer dan 600 nieuwe patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Zaterdag werden maar liefst 351 nieuwe patiënten gehospitaliseerd, dat is het hoogste aantal nieuwe patiënten sinds half april. Dit weekend mochten ook 291 Covid-19-patiënten het ziekenhuis verlaten. 

4 reacties

  • Bruno Bosch

    4 jaar geleden
    een grote bank 'laat toe' dat het personeel van de hoofdzetel op kantoor komt werken, ook vandaag...gevolg: mensen worden subtiel onder druk gezet om hun 'betrokkenheid te bewijzen' door op kantoor taken te komen uitvoeren die je perfect thuis kan doen...hoe hardleers en onverantwoordelijk kan je zijn? waarom kijkt de overheid de andere kant uit? telewerk was toch verplicht?
  • rudy verbruggen

    4 jaar geleden
    Zolang dat scholieren op overvolle bussen zitten zal het tij niet keren
  • Geens Rik

    4 jaar geleden
    dit is nu berichtgeving zoals het hoort en waaraan onze virologen en politici een lesje kunnen nemen. Niet enkel de nieuwe opnames, maar ook diegene die genezen zijn verklaard.Zij brengen enkel de negatieve berichtgeving maar vergeten daarbij de misschien weinige punten steeds te vermelden.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    En het zal nog stijgen zolang het secundair onderwijs open blijft. Ma ja.. de babysit moet er zijn hé. Verschuil je niet over lesgeven. Anders was online teaching allang een feit. Beschamend.