Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Teambaas Ferrari daagt gefrustreerde Vettel uit: “We mogen meer verwachten van onze tweede rijder”

Formule 1Mattia Binotto, de teambaas van Formule 1-renstal Ferrari, heeft zijn piloot Sebastian Vettel, die na dit seizoen vertrekt bij Ferrari, in subtiele bewoordingen uitgedaagd. "Misschien mogen we wel wat meer verwachten van onze tweede rijder", liet hij fijntjes weten.

3 reacties

  • anatole bettencourt

    4 jaar geleden
    Vettel zit al met z'n gedachten bij volgend seizoen. Het is overduidelijk dat hij niet over dezelfde wapens beschikt dat Leclerc. Sinds de komst van Leclerc is Vettel een bankje naar achteren geschoven. Klein van Ferrari om iemand met zo'n staat van dienst op die manier te behandelen. Leclerc heeft bij Ferrari ook nog niet zoveel bewezen. 
  • rudi van dijck

    4 jaar geleden
    de rollen omdraaien. misschien verwacht Vettel een betere wagen?. en Ferrari wast zijn handen in onschuld waarschijnlijk!? ik vergelijk een F1 team met een elpee. de A kant is meestal beter dan de B kant. maar in die interne keuken zit toch wel deftig iets mis daar. iets wat de buiten wereld niet moet weten. hopelijk dat Vettel bij Aston M er terug boven op komt.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Ik geloof er ook niet veel van. De tijden zijn zeer verschillend zowel in kwalificatie als in race, dan kan je niet dezelfde wagen hebben. Of het moet zijn dat Vettel het niet meer kan.