Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Triest record: nooit eerder zoveel Covid-patiënten op intensieve zorg

Er liggen nu 1.302 coronapatiënten op intensieve zorg. Dat is een nieuw triest record. Tijdens de eerste golf ging het nog om 1.285 coronapatiënten tijdens de piek.

13 reacties

  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Als men de maatregelen vroeger had laten ingaan dan hadden unizo, de NVA, VL BL en de non believers weer alle draagvlak onderuit gehaald met hun minimaliseren, economie eerst en groepsimmuniteit verhaaltjes. Men moest dus wel wachten tot er veel doden vielen helaas, om de tegenstanders hun verzet te laten varen. Er liggen trouwens heel wat jonge gezonde mensen met covid in het ziekenhuis, helemaal niet enkel oude obese mensen.
  • rob petersen

    4 jaar geleden
    Men had deze strenge maatregelen een maand eerder moeten invoeren,men wist dat na de vakantie, het risico weer erg zou stijgen,en toch heeft men toen te veel versoepeld.Wat meer gezond boeren verstand en minder blabla.
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Mede met 'dank' aan de falende beleidsmakers onder Wilmès en nu Decroo! Ze wisten dat er een 2e golf aan zat te komen maar ze reageerden als slakken..
  • WALTER WIELANDT

    4 jaar geleden
    het lijkt wel een wereldoorlog te zijn maar met een onzichtbare vijand,,,,overal is het virus aanwezig en maakt geen verschil tussen kleur en ras !Hopelijk vind men vlug een vaccin !!!
  • Eric Ostyn

    4 jaar geleden
    Tuurlijk nemen de besmettingen minder toe. Mensen zonder symptomen worden niet meer getest, dit terwijl je asymptomatisch ook verspreider kan zijn.