AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Hoe anders zullen de VS en de wereld er uitzien wanneer Biden president wordt

Dat de nieuwe president de Verdeelde Staten van Amerika erft, is een understatement. Niet alleen moet de zeventiger een gepolariseerd land verzoenen, hij krijgt ook corona en een economische crisis op zijn bord. Wat zijn de lastige dossiers van de komende vier jaar? En zijn er ook mogelijkheden om het beter te doen? 

29 reacties

  • Jan van Limbergen

    3 jaar geleden
    Binnen de kortste keren weer ergens oorlog, bankencrisis en olie die duurder wordt waardoor alles voor ons ook duurder wordt.. ik had liever trump gezien.
  • Jan Hebbelinck

    3 jaar geleden
    Lijkt stillaan op derdewereldland.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    In zijn brief roept Trump op om te vechten!  Dit is ongezien voor een president die de massa wil opjutten. Burgeroorlog is niet ver meer als hij verder ongestraft de grenzen mag overschrijden.
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    De senaat zal inderdaad republikeins blijven. Europa zal Biden uitnodigen. Macron en Biden goeie combinatie. Poetin past zich aan zoals altijd. De Neuclear Deal met Iran kan herpakt worden. S.A. zal een vriendje verliezen. Minder ontginning van fossiele grondstoffen en investeringen in duurzame energie want die kennis is er en schept duurzame jobs. Dat is de toekomst. Biden is geen oorlogsmaker.
  • Liam Deburghgraeve

    4 jaar geleden
    De senaat zal sowieso meer republikeinen tellen. Biden zal het daarom erg lastig krijgen.