Pictured in Hal, Belgium, on 02/11/2020. ( Photo by Mathieu Golinvaux / Photo News )
Volledig scherm
Pictured in Hal, Belgium, on 02/11/2020. ( Photo by Mathieu Golinvaux / Photo News ) © Photo News

Jong Brits koppel heet na huwelijk White-Christmas

Een jong Brits paar heet na hun huwelijk officieel White-Christmas. De studente Tilly Christmas (20) en Keiran White, die in een supermarkt werkt, trouwden afgelopen dinsdag in de stad Bath kort voordat de gedeeltelijke lockdown in Engeland inging. Ze kennen elkaar sinds ze 12 jaar waren.

3 reacties

  • Charity Swinnen

    3 jaar geleden
    Mooi.
  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    Dondleijk eens een beetje goed nieuws, zo mag het meer zijn ipv steeds datzelfde gezaag over corona en hoe slecht onze regering het doet..maarja wat verwacht je van slechte verliezers
  • Peter Deroost

    3 jaar geleden
    Heerlijk :)
  1. Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewapen? Kolonel Housen: “Hele samenleving platgelegd, zonder miljoenen doden”
    PREMIUM
    96

    Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewa­pen? Kolonel Housen: “Hele samenle­ving platgelegd, zonder miljoenen doden”

    Rusland is volgens Amerikaanse inlichtingendiensten vergevorderd in de ontwikkeling van een kernwapen waarmee het in de ruimte vijandige satellieten onklaar kan maken. De impact daarvan zou op militair vlak enorm zijn, maar zo’n kernexplosie in de ruimte veroorzaakt ook een elektromagnetische schok (EMP) die ervoor zorgt dat verkeerslichten, bankautomaten, elektrische auto’s, gps-systemen, je smartphone en zelfs je chauffage niet meer werken. Volgens expert krijgskunde Roger Housen baart vooral dat zorgen: “We zouden terug gekatapulteerd worden naar de tijd van voor het internet.”
  2. Eerst lukrake inbraak, daarna 14-jarige jongen vermoord en bijna hand van agente afgehakt: wat bezielde zwaardaanvaller in Londen?

    Eerst lukrake inbraak, daarna 14-jarige jongen vermoord en bijna hand van agente afgehakt: wat bezielde zwaardaan­val­ler in Londen?

    De man die in het noordoosten van Londen een veertienjarige jongen op straat vermoordde met een zwaard omschrijft zichzelf op sociale media als een “mysticus” (iemand die overweldigd werd door een intense ervaring van het goddelijke; nvdr). Net voor die gruweldaad had Marcus Arduini Monzo lukraak ergens ingebroken en de vader des huizes verwond aan de nek. Een agente die tussenbeide wilde komen, verloor bijna haar hand.