Harry Styles op de cover van Vogue.
Volledig scherm
Harry Styles op de cover van Vogue. © Instagram

Harry Styles draagt jurk op cover van Vogue, maar krijgt bakken kritiek: “Breng mannelijke mannen terug!”

CelebritiesHarry Styles (26) schreef vorige week geschiedenis door als eerste solo-man op de cover van de Amerikaanse Vogue te verschijnen. Dat deed hij echter op een opvallende manier: in een jurk. Hoewel dat erg onschuldig lijkt, krijgt hij bakken vol kritiek - onder andere van Britse politici. 

13 reacties

  • Delphine Boonen

    3 jaar geleden
    Harry Styles laat hiermee juist zien wat mannelijkheid is, dus ik weet niet waarom mensen zeggen dat het "niet oke" is dat hij een jurk draagt. Met andere woorden vinden mensen het dus niet oke dat een man zijn mannelijkheid laat zien?
  • zina riffia

    3 jaar geleden
    Wauw, dus om op Vogue te poseren moet en zal je er vrouwelijk uitzien. Dan konden ze toch evengoed een bekende chick vragen. Ja ben ouderwets, mannen dragen geen rokken noch jurken. En ik vertik het, om dat allemaal ok te vinden. 
  • Dirk Seye

    3 jaar geleden
    Er is iets in deze maatschappij ten gronde aan het wijzigen meen ik. Positief of negatief, ik laat me er niet over uit...Tja de vrouwelijke kunne heeft in de toekomst (en reeds vandaag voor een groot deel) geen mannen meer nodig  voor het vormen van een "veilige" thuis voor de kinderen noch voor de conceptie van een kind noch voor kostwinnerschap noch voor seksuele voldoening. De man wordt meer en meer overbodig en dus zijn er die reeds de vlucht vooruit nemen !
  • Walter Van Criekinge

    3 jaar geleden
    En nu maar om het meest "politiek" correct zijn. Er is wel een verschil tussen verdraagzaam zijn en je willen opdringen, maar ja dat moet ieder voor zich maar uitmaken. O ja, de kleding maken wel de man. Met een jurkje staat hij toch niet zo mannelijk hoor.
  • Ronny Dekimpe

    3 jaar geleden
    Wat is de definitie van het man zijn? De kleding maken de man? Komaan zeg, iedereen doet wat hij wil, en dit is zeker niet de definitie van het man zijn. En de vrouwen die dan in maatpakken lopen? Zijn het daarom "macho's"?