Winkelketen Blokker wil zijn klanten mede-eigenaar laten worden van de onderneming met de uitgifte van certificaten aan trouwe winkelbezoekers.
Volledig scherm
Winkelketen Blokker wil zijn klanten mede-eigenaar laten worden van de onderneming met de uitgifte van certificaten aan trouwe winkelbezoekers. © BELGA

"Blokje Blokker": Blokker laat klanten mede-eigenaar worden

Klanten kunnen binnenkort mede-eigenaar worden van retailer Blokker. In samenwerking met een Nederlands fintechbedrijf wil Blokker het mogelijk maken dat klanten bij elke aankoop een percentage van het aandelenkapitaal in bezit krijgen. Dat bevestigt CEO Michiel Witteveen na eerdere berichtgeving over het plan ‘Blokjes Blokker’ door de Nederlandse zakenkrant het Financieele Dagblad.

5 reacties

  • Ghijs Elvan

    3 jaar geleden
    Blokker NL is niet overgenomen, dus opmerking over grote sier maken en steun vragen is hier niet op zijn plaats. Voor de deelbewijzen moet je niets betalen. Die krijg je gratis per aankoop van €100 bij Blokker NL. Dus niet in België waar Blokker is overgenomen door Megaworld. Men haalt dus geen extra geld uit de zakken van burgers.
  • Ben Strubbe

    3 jaar geleden
    Je moet wel gek zijn, om een stukje van een falende industrietak te willen. Dat hier niet tegen opgetreden wordt !
  • Ibn Marouf

    3 jaar geleden
    Wat ben je met een gedeelde eigendom in een zinkend schip. Over de te nemen maatregelen en de te varen koers heb je niets te vertellen. Je wordt gegarandeerd eigenaar van een gezonken wrak. Dus nog rap wat geld uit de zakken van de burgers halen om de schade voor de grote aandeelhouders te beperken!
  • André Miechielsen

    3 jaar geleden
    Eerst de zaak overnemen met grote sier en dan openbare steun aanvragen. Je moet maar het lef hebben. Maar ja, Hollanders eh.
  • Hugo Schelstraete

    3 jaar geleden
    Bedrogen worden op voorhand. Niet doen dus.