© WAS

Antwerp stelt nieuw hoofd jeugdopleiding aan

Antwerp heeft Steven Smet aangesteld als hoofd van de jeugdopleidingen bij de Great Old. “Smet begint meteen aan zijn nieuwe taken”, laat de club uit Deurne-Noord weten.

stdr

“Hij zal voortbouwen op de audit die sportief raadgever Sven Jaecques recent uitvoerde. Deze bracht een aantal sportieve en organisatorische prioriteiten aan het licht, die Steven Smet vanaf nu verder zal uitwerken. Het doel is om eind dit seizoen een degelijke basis te hebben om verder te kunnen professionaliseren in onze Academy.” Smet was eerder als trainer/coördinator aan de slag bij Eendracht Aalst, Sporting Lokeren, Germinal Beerschot en Club Brugge. Smet volgt dus Edwin Bynoe op. Die werd vorige week bedankt voor bewezen diensten.

De beloften van de Great Old gingen zwaar onderuit op het veld van Cercle: 5-1 werd het in Jan Breydel, waar de wedstrijd al aan de koffie was gespeeld (4-0). Huysmans stond een hele wedstrijd onder de lat, terwijl Jaeken en Teghmas, beiden hersteld van een hardnekkige knieblessure, een helft ritme opdeden.