Fouad Akrich.
Volledig scherm
Fouad Akrich. © RV

Jihadist door Turkije overgeleverd aan België

Syriëstrijder Fouad Akrich is overgebracht naar een Belgische gevangenis. Justitie nam eerder zijn Belgische nationaliteit af, maar toch kon Turkije hem uitleveren, zo bericht De Morgen zaterdag. 

17 reacties

  • Lucien Raes

    3 jaar geleden
    Men moet in deze de advocaten niet beschuldigen. Zij doen hun job als zelfstandige. Maar de heren en dames rechters benoemd voor het leven hebben altijd het laatste woord. En die kennen de wetten van het Belgische volk niet zo goed als de advocaten. En dat is het probleem. Niet de advocaat spreekt recht, wel de rechter. En dus ja, arm België. 
  • Eddy Douwen

    3 jaar geleden
    Ga nog een gevangenis bij huren in Nederland ,wij zullen de huur wel ophoesten.en als ze vrij komen nog een ocmw huisje en leefgeld geven ,hoe is het mogelijk dat de dikbetaalde politiek hier geen paal en perk aanstelt ,maar ja dan moeten ze hun nek uitsteken ,liever met wat gemakkelijke dossiertjes bezig houden en voor de rest hun kop in't zand steken ,veel bla bla bla en gemakkelijk hun hoge lonen ontvangen ,arm BELGIE
  • Bert De Bruin

    3 jaar geleden
    Advocaten moeten de daden van hun client verdedigen en niet de mazen en mogelijkheden in de wet uitpluizen.
  • paul holemans

    3 jaar geleden
    dat die damen nog in de spiegel durft te kijken zou me verbazen.geen greintje respect voor zijn echte landgenoten op wiens kosten hij heeft gestudeerd.shame on you. 
  • johan vankeirs

    3 jaar geleden
    Ik vrees dat de advocaten alle achterpoortjes gebruiken waar de wetgever faalt. Volgens mij is geen enkele wet gemaakt ZONDER achterpoorten en daar maken criminelen gretig gebruik van ten koste van onze sociale kassen die ondertussen stilaan leeg geraken.