Olivia Colman als the Queen in het vierde seizoen  van 'The Crown'.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivia Colman als the Queen in het vierde seizoen van 'The Crown'. © Netflix

Brits koningshuis komt niet al te best uit 'The Crown', maar: “Queen is zo hoog verheven boven het aardse, dit kraakt haar niet”

RoyaltyCharles heeft nooit echt van Diana gehouden, de Queen is koel en kil, en Camilla is een heks: in 'The Crown' worden de oude trauma's van het Britse koningshuis met zin voor overdrijving opgerakeld. En dat zint niet alle Britten. De minister van Cultuur wil dat Netflix waarschuwt dat de serie fictie is, en geen documentaire. "Maar dit zal de Queen niet kraken. Ze is zo hoog verheven boven het aardse."

4 reacties

  • Gerd Calluy

    3 jaar geleden
    Het is en blijft tv, teksten zullen zeker niet kloppen met werkelijkheid. Maar als ik vergelijk met wat in die tijd getoond en geschreven is geloof ik echt wel dat lady Di serieus heeft afgezien. Ik vond toen al dat Charles een onmens was om met camilla te blijven omgaan. Het koningshuis is zwaar in de fout gegaan door hem met lady Di te laten trouwen. Ze wisten van de hele toestand. En eerlijk gezegd ik hou niet van dit kille koningshuis.
  • mark germanus

    3 jaar geleden
    Wat men ook zegt, schrijft, filmt enz het is en blijft een icoon en het voorbeeld van een koningin, zelfs als is het uit de tijd.
  • Stephaan Van Synghel

    3 jaar geleden
    Ieder wist het toch al dat het zo is , daarom hebben ze er geen last van ,het is bij hen een normale gang van zaken
  • Rudi Met den Ancxt

    3 jaar geleden
    Niet kijken want er wordt dikwijls een loopje genomen met de waarheid !