iStock
Volledig scherm
© iStock

TUI en Brussels Airlines blijven vliegen naar Tenerife, ondanks strengere maatregelen

Het Spaanse vakantie-eiland Tenerife gaat zaterdag niet dicht voor toeristen. Dat leek aanvankelijk zo, maar de autoriteiten hebben verduidelijkt dat reizigers welkom blijven als ze een negatieve coronatest kunnen voorleggen. Brussels Airlines en TUI blijven dan ook vliegen naar Tenerife.

52 reacties

  • Etienne Bertels

    3 jaar geleden
    Ze kunnen of willen niet controleren dat ge op reis bent geweest of in quarantaine gaat maar wel hoeveel geld dat ge op uw rekening hebt ,want dat is blijkbaar belangrijker dan de gezondheid van onze maatschappij.
  • Leentje De Brauwer

    3 jaar geleden
    Het gaat niet over "dit plaatsje wel" en "dit plaatsje niet"... de bedoeling is om zo min mogelijk verplaatsingen te doen. Daarom is reizen niet ok.
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    @ Stefan Nimmegeers , oktober is in verhouding tot de snelheid van infecties een eeuw geleden. Situaties wijzigen Stefan. En het infectievrij vliegen, is een sprookje dat vooral vliegmaatschappijen vertellen.
  • Stefan nimmegeers

    3 jaar geleden
    Veel mensen hier weten niet waarover ze spreken als het over Tenerife gaat. Het toeristische zuiden is bijna volledig coronavrij. Wij zijn er zelf nog in oktober geweest. De broeihaarden liggen in het noorden in de grote steden. De geldende maatregelen van overal mondkapje en andere waren toen al van kracht en werden er streng gecontroleerd en goed opgevolgd. En voor de anderen die niet alles lezen, de grenzen blijven open voor toeristen.
  • Wilfried Ruts

    3 jaar geleden
    ardennen de kust of tenerife wat is het verschil