Volledig scherm

Opgedoken video bewijst: het huwelijksaanzoek van André Hazes aan ex Bridget Maasland

ShowbizzVlaanderen en Nederland raken maar niet uitgepraat over het liefdesleven van André Hazes (26). De zanger heeft zich verloofd met ‘zijn’ Monique Westenberg (42), maar volgens zijn ex Bridget Maasland (46) was zij afgelopen kerst naar eigen zeggen óók al ten huwelijk gevraagd door Hazes. Opgedoken beeldmateriaal van dat aanzoek zou nu meer duidelijkeid geven over de situatie.

4 reacties

  • Regine Tytgat

    3 jaar geleden
    Ik wens André en Monique een lang, liefdevol en gelukkig huwelijk.
  • Sonja Gijsens

    3 jaar geleden
    laat die mensen toch met rust ! Ieder huisje heeft zijn kruisje ! Ik wens Monique en André heel veel geluk ! Hij heeft waarschijnlijk heel spoedig ingezien dat Bridget niet de ware was voor hem !
  • Jenny stevens

    3 jaar geleden
    Die jongen komt pas piepen he !Afwachten .Ach Monique heeft een mooi zoontje en geniet van jullie mooie momenten toch.
  • Dirk DE Bakker

    3 jaar geleden
    Misschien nen brave jongen he maar ik denk daar anders over zene.
  1. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen
  2. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    9

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.