Volledig scherm
PREMIUM

Weinig zomertransfers van Antwerp konden al écht bekoren: “Ze zouden stilaan gerodeerd mogen zijn”

AntwerpGespreksstof genoeg. De 5 op 21, de zevende plek, de zomertransfers die niet allemaal de verwachtingen inlossen, de keuzes van Ivan Leko: vragen(v)uurtje met Sven Jaecques, algemeen directeur van Royal Antwerp FC. “Een aantal spelers hebben veel meer kwaliteiten dan dat ze tot nog toe toonden.”

5 reacties

  • Dominique ROSIER

    3 jaar geleden
    Met een d'onofrio achter de schermen zit Antwerp goed tot zeer goed inzake transferbeleid.
  • Eddy De Swert

    3 jaar geleden
    Het is toch altijd gemakkelijk om als het niet is goed gaat direct de schuld op de trainer te steken. Je vergeet wel dat Leko met dezelfde spelers de beker van Belgie heeft gewonnen en in Europa het heeeeeeel goed heeft gedaan. Dat het nu minder gaat heeft alleen te maken dat ze niet spelen als ploeg maar te veel als individu. Maar kritiek geven doen de mensen graag maar iets opbouwend zeggen lijkt de dag van vandaag heel moeilijk. En ik geloof dat Leko de juiste trainer is voor Antwerp.
  • Georges Vande Velde

    3 jaar geleden
    Als ge probeert personeel van Club Brugge te gebruiken om succes te halen komt ge van een kale reis terug. Gheysen denkt daar anders over omdat hij geen voetbal kent !
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    leko is zo vol van zijn grote gelijk, dat hij zijn systeem niet wil/kan aanpassen. Nochtans zijn de cijfers zeer duidelijk: al weken aaneen de slechtste defensie van top 8 (uitzondering voor beerschot), al weken aaneen de slechtste aanval (en nochtans de beste spits in belgie)...Neen, dit ligt niet aan de spelers maar aan de trainer.
  • Sven Withaegels

    3 jaar geleden
    Misschien licht het niet aan de spelers maar aan de coach die niet bij de club past of de spelers zijn slech gecast en passen niet in het verhaal van de coach