Joost Bolle voor de Renault Twingo Electric.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Bolle voor de Renault Twingo Electric. © Jean-Brice Lemal

Onze auto-expert test de Renault Twingo Electric: “De eerste elektrische auto onder de 20.000 euro, én hij rijdt nog goed ook”

Vraag onze autojournalist Joost Bolle wat de beste elektrische auto op de markt is en hij aarzelt geen seconde: de Renault Twingo Electric. Maar wat maakt deze wagen nu zo bijzonder? Zonder twijfel het prijskaartje maar de elektrische Twingo heeft nog tal van voordelen. “Ik vind de grens van 20.000 euro heilig, en zelfs dat is stevig voor de meeste Belgische gezinnen. Ook hier scoort de Twingo.”

56 reacties

  • Marc Van Driessche

    2 jaar geleden
    Prachtige cruiser om mee op reis te gaan naar het zuiden, super veilig, veel comfort en ruimte en de laatste technologie en spotgoedkoop, weg met de dure auto’s.
  • Willy Gys

    3 jaar geleden
    Een botsautootje van 20000 euro. Of een Dacia, daar moet de gewone man het mee doen. De elektrische porches en tesla's voor de behoeden. De toekomst volgens groen. Ik heb een prachtige BMW 320 touring op benzine. Actieradius 700 km en dan moet ik niet als een slak de autostrade op. Ik rij hem op en dan stop ik ermee.
  • Rogé Brouwers

    3 jaar geleden
    Noemen ze dat ook al een auto?Een afstands tweedehandsgolfkarretje is nog 10 maal beter.
  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    Een golfkarretje op stroom wil ik niet naast slapen. Ze zwijgen discreet over de imens grote gevaren.
  • François De Smedt

    3 jaar geleden
    Waarom geen standaard voor verwisselbare batterijen? Je kan dan aan het "tankstation" gewoon wisselen van batterij en dadelijk weer verder rijden zonder oplaadtijd.