Jan Jambon.
Volledig scherm
Jan Jambon. © Photo News

“Uiterlijk midden maart beslissing over zomerfestivals”

Muziek“Er is met de sector afgesproken dat er uiterlijk midden maart beslist wordt over de organisatie van de zomerfestivals.” Dat heeft Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) donderdag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Stephanie D’Hose.

3 reacties

  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    Ik vind persoonlijk dat ze moeten stoppen met de mensen valse hoop te geven en dat ze pas erover praten als de moment er klaar voor is en alles terug veilig is .
  • Joske Zeeuw

    3 jaar geleden
    Dan gaan ze beslissen op het moment dat de derde golf door het land raast, dat weten ze nu al. Dus vergeet de festivals maar. In 2022 zal het wel terug mogelijk zijn. Hetzelfde voor horeca, cinema e.d. Wie er anders over denkt is aan het dagdromen.
  • Roger Duyssens

    3 jaar geleden
    Hoe,kan men in deze context met zoveel nieuwe varianten waarvan men helemaal niets weet nu op zulke vraag een zinnig antwoord geven? Als Jambon een eerlijk realistisch politicus was moest hij nu ook al zeggen dat wat er beloofd was niet kan. Half maart is niet meer realististisch. Het is nu duidelijk dat men kan stellen dat 1 mei de datum is om te beslissen wat kan of wat niet kan.