#LikeMe was de grote winnaar op het Gala van de Gouden K's
Volledig scherm
#LikeMe was de grote winnaar op het Gala van de Gouden K's © Jokko

#LikeMe opnieuw grote winnaar op awardshow Ketnet

ShowbizzDe hype rond #LikeMe is nog lang niet gaan liggen. Voor het tweede jaar op rij is deze Ketnet-reeks de grote winnaar op Het Gala van de Gouden K’s, de jaarlijkse awardshow van Ketnet. De cast mocht maar liefst vijf beeldjes mee naar huis nemen, waaronder die van Ketnet-serie en Artiest van het jaar.

7 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Blijkbaar blijft de jeugd bij hun waardering voor eenvoudige Vlaamse liedjes en jonge fantastische artiesten, wat bewijst ze al die buitenlandse troep en het domme rappen dan nog in het west-vlaams en de boenke boenke muziek niet nodig heeft.
  • Patricia De Clercq

    3 jaar geleden
    En wij als brave burger maar in ons kot blijven en ons houden aan onze bubbel maar voor de bekende vlamingen die mogen blijkbaar doen wat ze willen en daar tellen die bubbels blijkbaar niet voor en die mogen dan gewoon samen komen met jan en alleman en het ergste van al was dat Marc van Ranst ook weer van de partij was mijn respect voor deze man is volledig weg die is gewoon mediageil geworden
  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Hoeveel van die awards gaan ze nog uitvinden?
  • Francis smet

    3 jaar geleden
    Aub Wie haalt het in zijn hoofd om die Marc Van Ranst weeral in de belangstelling te brengen. Hoe kunnen we die nog serieus nemen. Ben niet pro-politiek, maar moet Lachaert en Bouchez nu toch gelijk geven. Die gast maakt gewoon de rest van de virologen of experten belachelijk. Blijkbaar heeft die geen werk, want is niet weg te branden van het scherm of media .
  • bert gorissen

    3 jaar geleden
    Foei Van Ranst daar was je beter niet aanwezig. Ga je ons nu morgen weer zeggen dat wij braaf thuis moeten blijven en contacten moeten vermijden. Je bent in 10 maanden tijd ferm mediageil geworden.
  1. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”
  2. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.