ANP
Volledig scherm
© ANP

Crevits zal adviseren om kappers te heropenen - Positiviteitsratio in onderwijs lager dan in rest van samenleving

De vaccinatie van de brede bevolking zal volgens leeftijd gebeuren. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) in de commissie Welzijn gezegd. “We werken volgens het leeftijdsprincipe. Dus de oudste mensen eerst en dan de volgende groepen”, zei Beke. Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) is het evenmin eens met de suggestie de jongeren naar voren te halen in de vaccinatiecampagne. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

83 reacties

  • Jan Schrauwen

    3 jaar geleden
    Risico bij de kappers is m.i niet zozeer handhygiëne - zij zitten constant hun handen mee te wassen, maar eerder het contact zelf. Dit is een sociaal gebeuren waarbij veel gepraat en gebabbeld word, zeker na zo’n lange tijd zal dat het geval zijn. Zelfs met mondmasker zal hierdoor wel verspreiding zijn van
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    'De kapper draagt bij tot het mentale welzijn'?
  • Arie Verwimp

    3 jaar geleden
    Met wat zijn we bezig? Wilt crevits er goed uitzien met valentijn? We zijn er nog lang ni en nu moet alles open? Hoe ongeloofwaardig kun je zijn...
  • johan fransaert

    3 jaar geleden
    gooi dan alles open en leef met de consequenties, ik blijf wel thuis en blijf mijn boodschappen online te doen willen jullie met zijn allen terug gaan samenhokken wel doe maar.
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Wanneer je iedereen test, zoals op scholen, zal het positiviteitsratio altijd lager zijn dan wanneer enkel verdachte gevallen worden getest. Dat is geen hogere wiskunde.