Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Artiesten zoals Noa Lang beschermen? Onze huisref Tim Pots licht toe: “Er wórdt al strenger gefloten”

Belgisch voetbalNoa Lang (21) ergerde zich woensdag weer zichtbaar. Hangen, trekken, duwen: zijn rechtstreekse tegenstanders laten hem niet zomaar passeren. Philippe Clement hoopt “dat er geen domme dingen gebeuren”. Onze huisref Tim Pots begrijpt de frustratie. “Maar de refs beschermen de spelers al véél beter dan tien, twintig jaar geleden.”

18 reacties

  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    Het klopt wel dat men weinig sportief is op de velden tegenover betere spelers. Dat is het juist. Ze zijn beter of degene die de fout bewust maakt. En bewuste fouten moeten zwaarder gestraft worden want dat zijn fouten die niets met het voetbal te maken heeft. En wie niet blind is moet eerlijk zijn. Geen kaart voor dezelfde fout als Vanaken die enkele weken schorsing krijgt?
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Bende kleine geviseerde kinderen. Dit is voor iedere speler in welke ploeg hij ook speelt en niet alleen als het iemand Van Club is. Zouden de heren en dames van ploegen zoals Standard, Anderlecht, Genk en alle andere ploegen het ook leuk vinden dat hun belangrijkste spelers voetbalonbekwaam worden geschopt.
  • Jonathan Loterman

    3 jaar geleden
    Stoppen met voetbal dan als je niet tegen een stamp kan. Maar het is ene van Brugge en die willen ze toch zo graag beschermen. Boussoufa, Mbokani, legaer,... Ze werden allemaal de grond in gestampt en daar werd niet om gekraaid. Maar owe nu is het Brugge en dan is het moord
  • Julien van den brande

    3 jaar geleden
    Ze moeten gewoon meer straffen , en niet naar 3 weken schorsing in beroep gaan zodat ze altijd vermindering krijgen . Gewoon zoals vroeger in de lagere reeksen , niet akkoord en duidelijk op de beelden een week extra . Clement wil alleen dat zijn spelers worden beschermt zeker , al vergeten Van Aken .
  • Rudy Schuurmans

    3 jaar geleden
    Ik heb nog nooit gelezen om Mbokani eens wat meer te beschermen krijgt jaarlijks de meeste fouten op zich,speelt ook niet bij brugge natuurlijk he