Een coronatest wordt afgenomen bij een mogelijke coronapatiënt in Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Een coronatest wordt afgenomen bij een mogelijke coronapatiënt in Frankrijk. © EPA

LEZERSBRIEF. Besmet met corona? Bereid je dan maar voor op talloze telefoontjes en codes die soms wel, soms niet aankomen

Wie besmet raakt met corona, moet in de eerste plaats aan z’n gezondheid denken. Maar tegelijk is zo’n infectie het startpunt van heel wat administratieve rompslomp, zo ondervond lezer Helmut Willems, die ons een inkijk gunt in zijn goedgevulde ‘corona-agenda’. Hieronder leest u zijn integrale brief.

8 reacties

  • Alex Merckx

    3 jaar geleden
    Beste, hartelijk dank voor uw uitgebreid relaas. Dit is iets wat wij niet weten, maar toch interessant is.
  • Charity Swinnen

    3 jaar geleden
    Team van 11 milj belgen ? Zonder capabele coach.
  • Lois Verdonk

    3 jaar geleden
    Als je met een besmette persoon samen woont maar zelf niet besmet ben dan kom je pas in Kafka zijn wereld terecht. Als je test negatief is zoek het dan zelf maar uit, je krijgt geen bericht of sms.
  • mutley dastardly

    3 jaar geleden
    Geloof de academische wereld niet altijd - de rector van de KU Leuven die het wansmakelijke gedrag van de studenten niet veroordeeld - pleegt in feite een aanslag op zijn personeelsleden die tussen dat virusverspreidend volk - z'n werk moet uitvoeren. Erger nog - er zijn anderen die vinden dat de studenten het geweldig goed doen (ik ben samen met een aantal collega's een heel andere mening toegedaan. Wij zien wat er gebeurt - wij horen van de kotfuiven met +honderd studenten - wekelijks!
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Het is daarom dat ik me nooit laat testen anders krijg je nog meer gezever aan je hoofd.